[rev_slider alias="krilles"]

Anläggning & Miljö

Mantum Entreprenads tjänster utgör lite av kärnan i vår verksamhet där vi under lång tid har varit ledande i regionen. Uppdrag inom bygg- och anläggningsbranschen har höga kravställningar som vi uppfyller.

Transport & Lager

Mantum Logistics erbjuder transport och spedition, så som Fjärr- & linjetrafik, Bud- & distribution, Internationell transportverksamhet inom Europa, Sjö- och flygtransporter över hela världen, Lager och tullager samt Tullservice och tulltjänster.

Specialtransporter

Genom vårt samarbete får du tillgång till den utrustning och de fordon som krävs för att göra transporten möjlig. Våra enheter klarar alla typer av gods, oavsett vikt och volym. Själva transporten är bara den synliga delen av projektet. 

Mantum – Det här är vi.

Vi är ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. Vi erbjuder en lång rad av tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter. Alla väl miljöanpassade.

0340-54 55 00

info@mantum.se

Aktuellt från Mantum!

Vill du ta del av vad som händer på Mantum.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Container på svårtillgänglig plats

Då är det sannolikt svårt för en liftdumperbil att kunna lämna och hämta containern. Mantum har lösningen! Genom våra samarbetspartners erbjuder vi olika typer av lösningar efter dina behov. Kontakta oss så hjälper vi er!

Rent och fint

Även denna vinter har snö och kyla gjort att stora mängder grus har spridits ut för att bekämpa halkan. När våren närmar sig och risken för halka och snö upphör är det dags att åter sopa upp sanden. Vi har utrustning som gör att sopningen sker snabbt och effektivt med högklassigt resultat. Sopmaskinen tar enkelt med sig sanden, även från trängre utrymmen. Sopvalsen roterar under bevattning så att sopningen kan ske dammfritt. I tjänsten ombesörjer vi även bortforsling av sanden.

Sofias Änglar

Mantum har haft förmånen att bidra med tjänster för att hjälpa Ebba i Falkenberg genom programmet Sofias Änglar. Kolla klippet ovan