Anläggning & Miljö

Mantum Entreprenads tjänster utgör lite av kärnan i vår verksamhet där vi under lång tid har varit ledande i regionen. Uppdrag inom bygg- och anläggningsbranschen har höga kravställningar som vi uppfyller. Våra chaufförer har relevant utbildning för uppdraget och samtliga ekipage har de tillstånd som erfordras. Hos oss på Mantum får du effektiva lösningar levererade med ett starkt personligt engagemang.

 

Mantum Entreprenad erbjuder bland annat följande tjänster inom "Anläggning"; Anläggningsfordon, Kranbilstjänster och Trädfällning, vilka du kan läsa mer om via menyn till vänster.

 

Samhället präglas idag av en hög miljömedvetenhet där såväl företag som privatpersoner engagerar sig i sortering och återvinning. Mantum är den självklara samarbetspartnern när det handlar om miljövård.
Vi uppfyller alla de hårda krav som idag inom miljöområdet. Följande tjänster relaterade till Miljötransporter erbjuds genom Mantum Entreprenad; Containertjänster, Slamsugning, Högtrycksspolning, Byggavfall, Komprimatorbilar, Omlastningsstation Vagnvägen samt Flistransporter.

 

Läs mer om respektive tjänst via menyn till vänster.