Åkerier och förare med god lokalkännedom av Göteborg

Mantum Entreprenad AB är i ett expensivt skede och vi söker nu åkerier, kranbilschaufförer, grävmaskinister och chaufförer för körningar och projekt till våra kunder såsom kommuner, återvinningsbolag, bygg- och anläggningsföretag.

Uppdrag som kan förekomma är lastning och lossning av gods/material, service till schaktlag, asfalt m.m. Som chaufför skall du även vara behjälplig med arbetsuppgifter i och omkring lastbilen och tillsammans med våra kunders personal såsom schakter, kabelförläggning, renhållning o dyl. Vana av att köra i storstadsmiljö är ett krav och att man har god lokalkännedom av Göteborg.

Arbetet kräver en serviceinriktad attityd och en självständig person som kan fatta egna beslut och även medverka i planeringen av körningarna. Tidigare erfarenhet är ett krav.

Vi söker dig med C-körkort, dokumenterad vana av krankörning, krokbil och har krankort/kranutbildning.
C,CE körkort samt ADR och hjullastarerfarenhet. Vi ser även gärna att du har övriga utbildningar såsom exempelvis arbete på väg/säkerhet på väg med mera.Tillsvidareanställning med tillträde omgående.

Din ansökan inkl CV mailar du till rasmus.stromqvist@mantum.seVi söker även 4 axl, 3 axl och 2 axl, krok- och kranbil för att täcka upp vårt behov idag och för kommande projekt.